Individuell Coaching


Det skräddarsydda alternativet för dig att nå framgång med den livsstilsförändring du eftersträvar.


15

Kraft-kvart


Börja alltid här! Med ett kostnadsfritt och förbehållslöst samtal får vi chans att lära känna varandra och upptäcka om det du vill ha hjälp med är något jag kan hjälpa till med. Samtalet är helt förbehållslöst och du bestämmer i lugn och ro efter samtalet om och hur du vill gå vidare.

 


1

Framstegstimma


Livsstilsförändringar gör man inte i en handvändning, men ibland behöver man bara hjälp med ett väldigt specifikt problem, ett dilemma, ett beslut, eller en fråga man behöver hitta ett svar på. Då kan ett samtal vara allt man behöver för att hitta en lösning och komma vidare.

 

När du klickar "BOKA"-knappen tas du till en betalsida. Därefter klickar du dig vidare och bokar in din tid i kalendern. OBS! Fyll i "land" för att se totalpris med moms (SEK1050:-).

 


8

Framgångspaketet


Under 3 månader samtalar vi vid 8 tillfällen och däremellan arbetar du självständigt mot den förändring du vill uppnå. Vi arbetar fram och utgår från din målbild och arbetar strategiskt och resultat-fokuserat så att du ser de framsteg du gör och får uppleva framgång i det du föresatt dig.

 

När du klickar "BOKA"-knappen tas du till en betalsida. Därefter klickar du dig vidare och bokar in din tid för första mötet i kalendern. OBS! Fyll i "land" för att se totalpris med moms (från SEK6800:- beroende på betalningsplan).

 


20

Förändringsåret


Under ett år får man chans att gå igenom alla faser av livsstilsförändring - smekmånaden då man känner sig ostoppbar, driften då det inte alls känns kul längre, det oväntade som livet oundvikligen bjuder på, helg och vardag, med- och motgång - ja allt.

 

Under ett Förändringsår arbetar vi på det du vill ändra samtidigt som livet sker. Du får känna att det bär, att du klarar av att göra förändringarna, och att de är hållbara.

 

När du klickar "BOKA"-knappen tas du till en betalsida. Därefter klickar du dig vidare och bokar in din tid för första mötet i kalendern.​ OBS! Fyll i "land" för att se totalpris med moms (från SEK15500:- beroende på betalningsplan).

Coaching tar oss från "jag borde"

till "jag gör!"


Coaching är ett fantastiskt verktyg i livets alla skeden, och helt oumbärlig när vi försöker åstadkomma en väsentlig förändring.

 

Det är fascinerande och inspirerande att uppleva hur samtal kan frigöra oss så att förändring blir möjlig, och sedan accelerera oss så att vi når vårt önskade resultat många gånger snabbare än vi kan åstadkomma på egen hand.

©2021 Veronika Ambertson